Aa-stad AdviesgroepMarcel Oomens

Aastad Adviesgroep staat altijd bovenaan…
Verzekeringen – Hypotheken – Pensioen – Bankzaken

Wij zijn in staat tegen een scherpe premie en uitstekende voorwaarden uw verzekeringspakket samen te stellen, een helder hypotheek- en/of pensioenadvies voor u te maken en u te ontzorgen. Ook in geval van schade kunt u op ons vakmanschap rekenen en begeleiden wij u bij het indienen van de claim tot en met uitbetaling van de door u geleden schade.

Dit kan zijn voor u als particulier, maar zeker ook voor bedrijfsmatig, als ondernemer en/of MKB-er. Uw zakelijk verzekeringspakket (schadeverzekeringen, pensioen en employee benefits) is bij ons enthousiaste en gedreven team in goede handen.

Ook voor bankzaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies.

Aastad Adviesgroep is sterk regionaal georiënteerd, heeft ruim 35 jaar ervaring en bestaat uit 8 goed opgeleide en klantgerichte medewerkers. U staat als klant centraal in onze dagelijkse adviespraktijk!

Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken. Neemt u even de tijd om kennis te maken?